Brandfighters & Shoq Creative Studio fuseren!

Wij, contentmarketingbureau Brandfighters en creatief campagnebureau Shoq Creative Studio, zijn per 1 mei gefuseerd onder de naam Shoq. Een digital first bureau dat zich gaat richten op het ontwikkelen van campagnes waarbij awareness en sales optimaal worden bereikt. Daarbij ligt de focus op het ondersteunen van marketeers bij de transformatie naar een digitale mindset en ze klaarstomen voor morgen. We helpen merken online efficiënter, flexibeler en onderscheidend te zijn.

We introduceren met de lancering van ons nieuwe bureau een 4P-model met ankers waar iedere campagne voor een ‘digital proof merk’ aan moet voldoen: purpose, persuasion, performance en partnership. Met deze onderdelen als de basis van elke campagne worden digitale activiteiten beter op elkaar afgestemd, komt merk, content, sales en services beter bij elkaar en wordt er vanuit  één strategie richting gegeven aan alle digitale marketingactiviteiten (consistentie). We behaalde succesvolle resultaten met recente cases voor o.a. Bertolli, Flora, Livera, Persgroep en Lipton Tea.

Alexander Kosman- Creative Director: Het digitale tijdperk stelt merken op de proef en hoe ga je als merk mee zonder je DNA te verliezen? Deze veranderende omgeving vraagt van marketeers een andere mindset en een gelaagde benadering voor campagnes. “Digital moet meer gezien gaan worden als vertrekpunt en niet als extraatje. Think digital first! Bereik en bedien je doelgroep effectiever”, aldus Kosman.

Oskar Bolhuis- Business Director : Shoq ziet in de praktijk dat veel marketeers hier nog niet optimaal naar handelen en ook gewoonweg de kennis niet hebben. “Dit gaan wij veranderen door het bieden van een in-house optie waarbij we letterlijk de marketeer slagkracht geven en pro-actief meedenken voor een succesvol resultaat. Door de fusie kunnen we nog beter met onze klanten samenwerken waarbij we nog sneller kunnen schakelen op een hoogwaardig creatief niveau.

WhatsApp Bootcamp
In de transformatie naar ‘digital first’ gaan we de komende tijd meer tools bieden aan marketeers. Zo organiseren we binnenkort een gratis WhatsApp bootcamp waarmee marketeers vanuit hun bureaustoel in 4 dagen iedere dag praktische tips & tricks meekrijgen over één van de P’s. Later dit jaar volgen nog meer activiteiten.

Dont miss out!

Read all about our digital first campaigns, trends and innovations.